
DE BASIS plantaardig
een boek van vegan chef Pieter-Jan Lint en culinair fotograaf Tony Le Duc
DE BASIS ~ plantaardig
Alle basiskennis om plantaardig te koken in één boek.
Wie zijn wij?
Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc ontmoetten elkaar in 2019. Na vele gesprekken blijkt dat zij elkaar kunnen versterken in hun visie waar ons huidig voedingspatroon naar toe moet leiden.
Hun expertise in ieder zijn vakgebied wordt samengebracht in een boek met alle nodige basiskennis om plantaardig te leren koken. Elk product, kooktechniek of bereiding, hoe eenvoudig ook wordt fotografisch ondersteunt en tot de essentie herleid.
Wie is Pieter-Jan Lint?
VEGAN CHEF
Pieter-Jan Lint (36) is de oprichter en chef van gastronomisch restaurant Amaranth. Hij deelt zijn kennis over de plantaardige keuken in opleidingen voor food professionals en via receptontwikkeling voor bedrijven.
Koken is de taal waarmee hij inspireert en streeft naar een betere wereld.
Wie is Tony Le Duc?
FOTOGRAAF
Tony Le Duc (62) is culinair fotograaf en oprichter van de kookboekenuitgeverij Minestrone.
Hij heeft ruim 40 jaar ervaring met het fotograferen, publiceren en cureren van met voeding gerelateerde onderwerpen.
artisjok
groentenbouillon
marineren